Se utbud av kurser & tjänster här
Läs mer

”No one wants to be the bad guy.”

 

Jag tror att Ni har goda intentioner – att Ni vill väl och värna våra skogar. ”No one wants to be the bad guy.”  Men så ibland blir det fel, det händer alla – och någon gång, ifrån tid till annan, blir det väldigt fel.

Idag räcker det inte med att ha ett certifikat eller någon annan pappersbit som visar att man är en hyvens organisation som värnar vår planet, våra djur och lokalbefolkning. Det är hur vi gör som vi bedöms utifrån.

Vad finns då att göra?  Ödsla inte tid på att finna försvar ibland papper och paragrafer – ta ut en ny riktning, och verkställ den – det skulle imponera på folk, och med tiden leda till att folk säger ”Ja, ja, alla begår vi misstag, ibland till och med utan att ens veta om dem i stunden. ”

Välkomna under parollen ”Ett annat skogsbruk är möjligt!”

Vi har vetat det länge –  fler och fler ser fördelarna med det – ett skogsbruk i samverkan med naturen. Naturreservat och motsvarande kommer fortfarande att vara 100% viktiga – men den brukade skogen kommer att få tillbaka sin naturliga skogskaraktär – djuren kommer att få tillbaka sina habitat, lokalbefolkningen kunna behålla sina jobb – och Ni kommer att kunna fortsätta tillverka möbler.

Välkomna.

Vänliga hälsningar, Mikael Karlsson, Marknadschef på Silvaskog AB

 

 

 

Dela artikeln:
Det här inlägget postades i Nyheter, Okategoriserade, Skogsbruk och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *