Se utbud av kurser & tjänster här
Läs mer

”Från fikonspråk till vanlig Svenska”

bg-body-2I vår kommer jag berätta om grunderna för Lübeckmodellen & Close To Nature Forestry (CTNF)  Både i bild (Instagram) fakta (Twitter) och i ord (här på bloggen och Facebook)

Jag kan avslöja att det även inom branschen råder en del förvirring kring vad hyggesfritt, kontinuitetsskogsbruk, Lübeckmodellen, CTNF, Natur Naturkultur, plockhuggning, blädning, etc  är, eller inte är. Mitt förra blogginlägg var en ansatts till att börja reda ut detta.

Under våren kommer jag att göra en beskrivande sammanställning över namn och begrepp. Jag har döpt det projektet till ”Från fikonspråk till vanlig Svenska” 🙂

Här kommer en översikt kring hur jag delar information i olika sociala media.

Här på bloggen kommer jag att beskriva, förklara och nyansera diverse grundläggande frågor rörande det skogsbruk vi arbetar med.

Facebook (sök bara på Silvaskog) kommer det att presenteras lite blandat, både, nyheter, fakta och mer personliga reflektioner.

Twitter @silvaskog länkar jag ut rapporter / nyheter

Instagram @silvaskog kommer jag att fortsätta lägga upp vackra och illustrerande bilder kring, skog, skogsbruk och natur.

För er som ej använder Instagram eller Twitter, så syns de senaste inläggen här på vår hemsida. De finns ”längst till höger” på första sidan ni kommer till på www.silvaskog.se

I morse lade jag märke till att det nu börjar bli bra mycket ljusare på mornarna  – det tycker jag är trevligt!

Välkomna till en spännande vår!

Hälsningar!

//Mikael

Dela artikeln:
Det här inlägget postades i Hyggesfritt, Okategoriserade, Silvaskog, Skogsbruk och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *